Våra tjänster

Allt inom rör & VVS

Raka rör är ett komplett VVS-företag. Vi arbetar i Umeå med omnejd, med såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare som kunder. Vi hjälper dig med allt från droppande kranar och stopp i avlopp till nyinstallationer och stambyten. Vi arbetar alltid för att uppnå dina önskemål och förväntningar, då vi utför våra arbeten med hög kvalité och noggrannhet.

 

Installation

Vi installerar och kompletterar det mesta inom VVS. Allt från värmepumpar, värmeväxlare, radiatorer, golvvärme samt allt till ditt badrum och kök. Vårt samarbete med proffsiga och certifierande entreprenörer gör att vi kan erbjuda dig en helhetslösning.

 

Går du i renoveringstankar eller vill bygga helt nytt? Vi erbjuder kompletta VVS-lösningar för ditt hem. Vi ger dig förslag på den lösning som passar dig bäst utifrån dina behov, hur din bostad är planerad och vilken ekonomi vi har att röra oss med. När allt är installerat och klart ger vi dig en genomgång kring underhåll och skötsel om du till exempel fått en ny värmepump installerad.

Reparation & Service

Våra rörmokare tar sig ann alla typer av jobb även om det är mindre lagningar och justeringar av befintliga rör. Vi är auktoriserade och utför installationer och reparationer enligt gällande branschregler. Raka rör utför det mesta inom service, reparationer och kompletteringar av nyinstallationer, nybyggnationer till befintliga anläggningar till både hem och företag i Umeå med omnejd.

 

Skulle dina rör vara i behov att bytas kan du räkna med oss, vi erbjuder även stamrenovering och helhetslösningar som underlättar processen och låter arbetet gå snabbt och smidigt.

 

Värmepumpar

Raka Rör har även försäljning av värmepumpar. Vi tar in pumpar efter kundens önskemål, har vi inte pumpen hemma kan vi beställa den storlek och modell som önskas.

 

Vid förfrågningar eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök – slå oss en signal så hjälper vi dig!

Raka Rör
Övägen 15B
904 26 Umeå
070-666 77 03
rakaror.vvs@gmail.com

© 2022 Raka Rör
Information om cookies